För att förbättra kundupplevelsen på designonline.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Ok!

Om Designonline

När företaget startades år 2003 var det med en stark önskan och vilja att ge alla design- och inrednings-intresserade möjligheten att handla god design på nätet oavsett var man bor.

Idag har kunder i fler än sjuttio länder möjlighet att köpa skandinavisk design och inredning hos oss.

 

Our company

 

Hos designonline.se finner du ett stort och växande sortiment som är genomtänkt och välplanerat. Vår ambition är inte att presentera allt som finns på marknaden, utan ett urval av det allra bästa. Därför lägger vi ett stort arbete på att finna produkter som ger det lilla extra till ditt hem, produkter som är unika och som du inte hittar överallt - vare sig på nätet eller vanliga butiker.

Sedan starten har ordet kvalitet varit vår ledstjärna i alla steg. Du kan förvänta dig ett professionellt bemötande av erfaren, duktig och kompetent personal som gör sitt yttersta för att svara på dina frågor och önskemål. När du besöker våra webbplatser kan du alltid lita på att den information vi visar om lagerstatus och leveranstider är korrekt och aktuell.

 

About us

 

För att uppnå våra kvalitetsmål samarbetar vi med specialister från hela världen i syfte att ständigt förbättra teknik, arbetsprocesser och vår service till dig. Våra webbplatser administreras med en toppmodern E-handelsplattform byggd för att växa med all tänkbar funktionalitet i många språk och med avancerad logistik.

Företaget startades 2002 av Jörgen Bödmar, entreprenör och företagare. Med ett förflutet i SAS och tidigare ägare och VD i ett chefsrekryteringsföretag bytte han inriktning och sadlade om till en helt ny bransch, E-handel med design och inredning.

Vi använder oss av krypterade betalsystem, vilket innebär att du kan känna dig säker och trygg när du handlar hos oss. Säkerheten i webbplatserna övervakas dygnet runt av det välrenommerade säkerhetsföretaget Symantec/Verisign.

Idag har vi knutit fler än 200 välkända varumärken med tusentals produkter till oss. Våra kunder återfinns i hela världen, från avlägsna platser som Spetsbergen till mer kända som Hawaii, Tokyo och Bromölla.

Du kan med förtroende handla säkert, tryggt och bekvämt av oss. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska vara nöjd med det vi erbjuder dig!

 

Välkommen till designonline.se!