För att förbättra kundupplevelsen på designonline.se använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.

Ok!

Vi tolkar trenden Tinted Love

Energy for breakfast! Vi tolkar den färgstarka trenden Tinted Love i en frukostdukning som ger energi för en hel dag. Bjud in dina bästa vänner eller överraska kollegorna med ett frukostbord som inbjuder till intressanta och glädjefyllda samtal om roliga färgmixar och spännande former.

VARDAGSDUKA

3 oktober 2018
Geo termos från Norrman Copenhagen.
Fia Karaff från Design House Stockholm bjuder på ett lekfullt och spännande uttryck.

TINTED LOVE - UPPDUKAT FÖR FÄRGGLÄDJE

När trenden Tinted Love presenterades på Formex var det som en uppfriskande vind svepte in i en inredningsvärld som annars är starkt präglad av det nordiskt ljusa, enkla och gedigna eller det kontinentalt mörka, lyxiga och extravaganta. Tinted Love, däremot, är trenden som låter glädjen för rebelliska färgmixar och spännande former och mönster vakna till liv igen. Och visst känns det som det är på tiden!

Sagaform Apple serveringsfat
Höganäs röd frukostskål och assiett är fin på frukostbordet.

EN LEKFULL FRUKOSTDUKNING

Hur kan en spännande trend som Tinted Love se ut om den appliceras på exempelvis en frukostdukning? Det undrade vi och det dröjde inte länge förrän vi bestämde oss för att prova på -  för vad passar väl inte bättre till frukost än att bjuda på sann energi i form av rebellisk färgglädje och spännande former och mönster?

Marimekko tyg på väggen och Lane vaxduk på bordet.

färgstarkt och Mönstrat

För att få till en spännande och lite rebellisk färgmix i den här frukostdukningen valde vi att kombinera rosa och rött med toner av lila och turkost. En stormönstrad vaxduk i svart och vitt användes som bas för att skapa kontrast till allt det färgstarka. Som kronan på verket hängdes ett färgstarkt och stormönstrat Marimekkotyg i rött och rosa upp på väggen.

Färgglada macarons gör frukosten lite extra festlig. Här serverade i Basket glasskål från Kosta Boda.
Muuto E27 lampa blir till ett riktigt statement på frukostbordet.
Charmiga skärbrädan Cut the cloud från House of Rym passar på frukostbordet.
Hammershöi vas från Kähler och Make up hotlips från Kosta Boda - en färgstark kombo!

ENERGY FOR BREAKFAST!

Intill frukostbordet, dagen till ära, fick även en klassiker som Hammershoi vas från Kähler i färgen plommon ta plats. Intill vasen placerades Make Up Hotlips från Kosta Boda i rött glas. Tillsammans bildar de ett färgstarkt och spännande par av både form och färg.

Självklart bjöds det också på godsaker som syrliga hallon på filen och söta, färgglada macarons till kaffet denna härliga morgon. På den charmiga skärbrädan Cut the cloud från House of Rym serverades blåbärshots med ingerfära.

”- Energy for breakfast!" utbrast förtjust en av våra glatt överraskade kollegor när hon slog sig ned vid bordet.    

 

Sugen på att duka upp eller inreda hemma i stil med Tinted Love? Läs då våra tips och knep på hur du sätter stilen för den här trenden.