Vita- Prisvärda lampor av hög kvalité för alla miljöer.
Vita

Vita

Vita Copenhagen är kända för att skapa moderna och prisvärda lampor förpackade i platta lådor. I sortimentet hittar du bland annat den populära fjäderlampan Eos som kommit att bli en modern designklassiker. Lys upp ditt hem och addera samtidigt trendig design med en lampa från Vita!
Dina val
Töm
Sortera efter
Visar 1 - 0 av 0
Visar 1 - 0 av 0

Vita
Vita Copenhagen grundades i Köpenhamn 2008 med en vision om kombinera dansk belysningsdesign med kvalitet och ett stort miljötänk. Därför är alla deras lampor förpackade i platta paket som tar lite plats. Detta minskar både transporter, lagerutrymmen, packningsmaterial och därmed miljöpåverkan på vår planet. Dessutom kan Vita hålla lägre priser och ge fler möjligheten att köpa lyxiga designerlampor.

Lamporna har ett skandinaviskt formspråk med ett stort fokus på estetik, enkelhet och funktionalitet. Därför säljs lampskärmarna ofta utan armaturer vilket gör att du kan använda dem både som taklampor, golvlampor och bordslampor. Designen är inspirerad av sandstränder, snäckskal, majestätiska träd, växter och annan urban natur i och runt om Köpenhamn.

I sortimentet hittar du bland annat den populära fjäderlampan Eos samt de stilrena lamporna Conia, Silvia och Carmina. Här hittar du även lampsladdar, takupphäng, lampfötter och lampstativ.