Studio Edin- Posters och brickor i unik & modern design
Studio Edin

Studio Edin

Studio Edins vision är att skapa unik konst som ska göra ditt hem vackrare. Edin Dzanics målningar är lätta att känna igen med sina abstrakta och färgglada motiv.
Dina val
Töm
Sortera efter
Visar 1 - 12 av 12
  • Studio Edin bricka
    lady spirit 479 kr
Visar 1 - 12 av 12

Studio Edin
Edin Dzanic började jobba som konstnär på heltid år 2011 och ville redan då skapa konst som hjälper människor att få sina hem vackrare än innan. Edin gör sällan utställningar då han hellre vill ha en personlig kontakt med sina kunder för att kunna hjälpa dom på bästa möjliga sätt. Sedan 2013 driver han sitt eget varumärke och ett galleri som du kan besöka i Göteborg.

För Edin är det viktigt att vara ärlig och äkta, att vara noga med vad han skapar och att kunna stå för det. Han gillar att lämna målningen oramad och rå precis som den är när den är färdigmålad. Edin skapar färgglad abstrakt konst oftast med motiv av kvinnor som har en stark och självständig utstrålning. Han vill skapa unika målningar som är lätta att känna igen vilket återspeglas i hans signaturmålningar ”Lady”.

Nyckelorden för Edin Dzanics målningar är frihet och passion eftersom han målar på ren och hänsynslös känsla. Han gillar att måla snabbt då han slutar tänka och låter sina insikter bestämma vart nästa penseldrag ska vara. Edin är helt beroende av känslan när han skapar sin konst och försvinner helt in i sin egen värld när han ger sin själ in i målningarna.